Гуртожитки в Словаччині

У більшості наших студентів слово «гуртожиток» викликає страх і паніку. Ми звикли до стереотипних картинок і історій, які чуємо від друзів і рідних вдома, але в Словаччині все по-іншому. ⠀

В середньому місце в кімнаті коштує від 50 до 65 євро в місяць. За цю суму ви отримуєте місце в 2-х або 3-х місній кімнаті. Більшість гуртожитків в Словаччині побудовані за принципом блокової системи. У блоці 2 кімнати, ви ділите ванну кімнату і санвузол. На поверсі також є кухня, якою ви можете користуватись для приготування їжі.

Кожен студент гарантовано отримує своє ліжко, стіл, шафу, іноді додаткові полички для особистих речей. У деяких кімнатах навіть є балкончики. У гуртожитках, до речі, в зазначену суму найчастіше вже входить оплата за інтернет. Але ось за прання доводиться платити додатково. ⠀

Гуртожиток також може надати вам всі необхідні речі, серед яких: праска, пилосос, мікрохивльова піч та багато іншого. Більшість гуртожитків також мають власну їдальню, де ви можете харчуватися смачно, корисно та дешево. Університет покриває частину ваших витрат на харчування.

Ми в Slovakeducation займаємося бронюванням гуртожитку за вас! Вам не доведеться витрачати багато часу, щоб розібратися в цій системі. Також ми порадимо який гуртожиток краще, чистіше і безпечніше!

*Для відповіді на будь-які додаткові питання залишайте заявку на сайті!

З повагою ваш slovakeducation.com

Наші Контакти!